Laatste paar dagen! - Reisverslag uit Belvès, Frankrijk van Laura Pross - WaarBenJij.nu Laatste paar dagen! - Reisverslag uit Belvès, Frankrijk van Laura Pross - WaarBenJij.nu

Laatste paar dagen!

Door: Laura

Blijf op de hoogte en volg Laura

19 Augustus 2009 | Frankrijk, Belvès

Hallo, hier het laatste bericht vanuit Frankrijk. Wat is het toch snel gegaan. Ik heb zeker wel zin om naar huis te gaan en iedereen weer te zien, met een nieuwe opleiding beginnen enz. Maar toch is het hier zo leuk en zou ik ook nog wel een tijdje willen blijven. Vandaag is mijn laatste vrije dag en lig ik lekker de hele dag aan het zwembad, het is namelijk 41 graden! Vanavond gaan we nog wel even Belvès in, daar is net als elke week een eetavond met iedereen die maar wil komen. Er staan allemaal tentjes waar je eten en souvenirs kunt kopen, en dan kun je gezellig aan lange tafels naast elkaar zitten. Hier ben ik vorige week dus ook geweest en het was super! Lekker met Fransen uit het dorp gepraat met lekkere rose en eten. Vandaag heb ik ook nog aan 1 van mijn hobby's gedaan. Mijn bazin heeft namelijk een trompet en die kreeg er zelf weinig geluid uit dus moest ik het maar even proberen, en ja er kwam geluid uit en dat vond iedereen ook wel even leuk om naar te luisteren, haha. Aanstaande vrijdag heb ik ook een leuke activiteit, er is namelijk een slaapfeestje voor de kinderen met 's ochtends een ontbijt erbij. Gelukkig mag ik daarna wel lekker lang uitslapen:) Dat kan morgen weer niet want dan heb ik de ochtendwandeling van half 9, 1,5 uur wandelen maar wel in een hele mooie omgeving! Hierij rond ik het laatste bericht af want die hitte hier binnen is echt niet uit te houden, snel even weer een duik in het zwembad. Tot snel!
Groetjes.

• 20 Augustus 2009 - 10:06

Hans En Marion:

Heey Laura

Ja, alweer jouw laatste berichtje uit Frankrijk.
    Nog een paar dagen,en dan zit dit avotuur voor jouw er ook alweer op.
    Zo te lezen heb jij je daar prima vermaakt.en zijn deze 6 weken toch wel heel snel gegaan.
    Geniet van de laatste dagen dat je er nog bent.
    Wij wensen jou een hele goede terugreis,en we zien/spreken elkaar gauw weer.

Groetjes vanuit het zonnige de Lutte.
    Hans en Marion

• 21 Augustus 2009 - 16:21

Ellen:

Ha Lau, geniet er nog even van en ik wens je alvast een goede vlucht terug naar huis!

Groetjes Ellen