Hoe en wat?
Door: Laura
Blijf op de hoogte en volg Laura
22 Juni 2010 | Nederland, De Lutte
Ik ga stage lopen bij een touroperator, namelijk Green Wood Travel (http://www.greenwoodtravel.nl/index.php). Ik werk hier op kantoor die zich bevind op de 14e verdieping in een mooi roze/paars hotel:), het Prince Palace Hotel.(http://static.bestbangkokhotels.com/images/hotel/org/115/1152535.jpg)
De taken die ik hier zal moeten uitvoeren:
- online synchroon Green Wood Wave communicatie correspondentie met klanten en documentenbeheer.
- afhandelen van klanten op kantoor. Geven van reisinformatie en optionele verkoop excursies.
- bezoeken van hotels voor kwaliteitscontrole.
- uitwerken van Zuidoost-Azië tourprogramma's (Thailand / Vietnam / Laos / Birma / Cambodja / Indonesië.)
En een van de leuke extraatjes is dat ik af en toe nog eens mee mag op dag- of meerdaagse excursies die wij aanbieden, en dat ook nog eens onder werktijd:)
Mijn verblijf zal in een appartement zijn die het bedrijf mij aanbied. Ik ben heel benieuwd hoe ik dit zal vinden, ik heb toch nog altijd thuis gewoond en om dan nu zo plots in zo'n drukke en onbekende stad op mezelf zonder bekende te wonen is wel een groot verschil. Maar ik zal me wel redden! Het leuke aan de locatie van dit appartement is dat het zich midden in één van de winkelgebieden van Bangkok bevind! Wat ik natuurlijk helemaal niet erg vind!
Ik denk dat ik nu ongeveer wel heb uitgelegd wat ik precies ga doen en hoe. Ik ben nu nog druk bezig met het regelen van een paspoort voor het visum, stage formulieren voor school en de inentingen die ik moet ondergaan:( Maar je moet er wat voor over hebben en dat heb ik zeker wel;)
24 Juni 2010 - 17:15
Ellen:
Ha Lau!
Leuk een website! Ik zal je blijven volgen de komende maanden. Succes met regelen nog van alles en tot zondag! -
11 Juli 2010 - 17:11
Ria :
Hoi Laura,
Ik zal deze site nauwlettend in de gaten houden, heel veel plezier en het is natuurlijk een ervaring voor het leven.
Succes!
20 Juli 2010 - 06:06
Maroesja :
Heej Laura!
Super leuk dat je nu echt naar Thailand gaat! Ik wilde eerst ook maar k ben uitgeloot... Nu wordt het Athene, ook wel super! Komt vast wel goed, dat op kamers wonen.In ieder geval heel veel plezier! Liefs -
03 Augustus 2010 - 13:33
Marion:
Heey Laura
Ik sprak je moeder en hoorde van je buitenlandse stage.
Ik vind het een hele ondernemeing,maar wil je héél véél succes wensen,en zal je de komende maanden blijven volgen.
Groetjes Marion olde Theussink -
15 Augustus 2010 - 18:52
Jorieke:
heb het gevonden!!! Goede reis alvast!!!
xx -
16 Augustus 2010 - 16:27
Rimke:
He Laura,
heel veel plezier en natuurlijk succes in Thailand... We drinken er over een paar maandjes weer eentje bij bruins ;)